Nieuws

Wij zijn in de zomer van 2023 verhuist van  Grotestraat nr. 6 naar nummer 55.
Heeft u vragen neem gerust telefonisch contact met mij op 06-54953750.

Let op! De winkel is a.s. maandag 17 en 24 JUNI gesloten!

Helaas is het Timeless servies van Clou & Classic niet meer te bestellen, de fabriek is gesloten. Wij hebben nog een klein aantal kop en schotels, soepkoppen en schalen. U kunt uw bestelling nog zolang doorgeven als dat wij voorraad hebben.

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met:
- extra veel keuze in DUNOON bekers en theepotten en wist u dat wij het grootste assortiment van Nederland hebben.
- WrendaleDesigns servies, textiel en blikken trommels, design by Hannah Dale
- Wijn- en Wiskey glazen van Schott Zwiesel en
- lang houdbare interieur geurlijn FIRED EARTH van Wax Lyrical

Volg je ons al op Facebook ?

Wist u dat:
- helaas is het onoverkoombaar dat door de Brexit en de huidige Energie crises de prijzen zullen stijgen.
- wij bij uw bestelling een kleine attentie of een kortingsbon verpakken die via onze webshop en winkel te besteden is!
- onze producten te bewonderen en te koop zijn in onze gezamelijke winkel aan de Grotestraat 55 in Almelo
- Alle artikelen uit eigen voorraad leverbaar zijn? Dat zijn inmiddels meer dan 1000 artikelen

Tips:
- Als u ziet dat een artikel even niet op voorraad is, dan kunt u deze gewoon al reserveren door uw bestelling alvast te plaatsen.
- Plaats uw bestelling altijd optijd om ze ruim voor die speciale dag in huis te hebben, zo voorkomt u teleurstellingen. 
- Neem een kijkje in onze speciale serie DUNOON theepotten en de nieuwste Tea for One's, erg handig in gebruik en één voor één een plaatje. Een exclusief geschenk voor verjaardag, huwelijk, of voor de liefste moeder.
- Mooi huwelijkscadeau de Mo Mo Panache champagneglazen; per twee stuks in een mooie cadeauverpakking.

Andere topmerken in ons assortiment:
- Ulster Weavers uit Ierland mooi keukentextiel zoals; theemutsen, theedoeken, schorten, dubbele- en enkele ovenhandschoenen. 
- Royal Worcester heeft een nieuw design servies WRENDALE uitgebracht met leuke bosdieren, honden en katten. Alles in combinatie met Pimpernel placemats en onderzetters. Design by Hannah Dale
- PIP Studio: Ons nieuwe en zeer uitgebreide collectie met serviezen is nu bij ons in de winkel te koop. Helaas staat nog niet alles in de webshop, deze wordt dagelijks aangevuld.

Extra Service:
Bij uw bestelling kunt u eventueel een ander afleveringsadres opgeven (er moet wel vooraf betaald zijn) of een extra tekst vermelden die wij dan op een wenskaartje meesturen. Geef bij uw naam en adres gegevens in het vakje 'opmerkingen' aan voor welke datum deze bezorgd diendt te worden en waar het om gaat, bijvoorbeeld: verjaardag, geboorte, moederdag, vaderdag, huwelijk, jubileum, zomaar, bedankt,  beterschap, etc.

DUNOON:
- Nieuwe modellen bekers: BRAEMAR en SHETLAND (met theezeef en fine bone china deksel)
- De vrolijke serie Hot Spots, stippen, Warm Hearts hartjes en Starburst sterren zijn nu uitgebreid met bekers Blobs!, Razzmatazz, Splat! en Drizzle en theepotten Blobs!. Bekijk de hele serie in de productenlijst van Dunoon theeserviezen.
- Zoekt u een cadeautje? Klik dan door het uitgebreide assortiment  drinkbekers van zowel Dunoon, Timeless of Ulster Weavers. Er is werkelijk voor elk wat wils en altijd een wisselend aanbod. 
- Helaas is het soms nodig een prijsverhoging door te voeren van een bepaald Dunoon artikel omdat Dunoon Engeland regelmatig de prijzen verhoogt of door koersschommelingen van de GBP, wij vragen uw begrip hiervoor.

TIMELESS van Clou & Classic:
De fabriek van de Timeless serviezen zijn helaas niet meer te bestellen, de fabriek is gesloten. Alleen onze laatste SALE artikelen zijn nog leverbaar.

Vrienden met mooie duurzame producten.
Drukwerk Aurora sind 1926 drukker van familie- en bedrijfsdrukwerk Aurora-drukkerij.nl 
Il Mercatino, Italiaanse streekproducten - Vriezenveen     ilmercatino.nl