Retourneren - ruilen

Ruilen:
Het kan voorkomen dat u een bestelling niet is wat u ervan verwacht heeft en u deze wilt omruilen. U kunt ons per omgaande laten weten wat de reden is en waar u het artikele voor wilt ruilen. Laat ons dit wel zo spoedig mogelijk weten, liefst binnen 10 dagen zodat ook wij aktie kunnen ondernemen.

Zodra wij op de hoogte gesteld zijn omtrent de reden van uw omruiling of retournering, dan zullen wij u laten weten hoe u het produkt kunt terug sturen. Het produkt moet wel in de oorspronkelijk verpakkinge blijven.
Bij retourneren/annuleren van een produkt ontvangt u het volledige bedrag eventueel met verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retour sturen komen voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u uitsluitend middels onderstaand contact formulier ons op de hoogte te stellen.
Wij zullen uw retouren zo snel mogelijk in behandeling nemen en nemen daarvoor zonodig contact met u op..

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking