Producten
 
  Winkelwagen
Go to the shopping cart
 
Aanbieding
 
Dutch
 
Wrendale

Photo
Welkom bij Aan Tafel Geschenken

Welkom bij AANTAFELGESCHENKEN,NL

Naast de fine bone China theeserviezen van DUNOON en de theemutsen van Ulster Weavers zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe artikelen bijgekomen zoals keukenschorten en ovenwanten met de zelfde mooie ULSTER WEAVERS motieven.
Ook vind u de fine bone China Timeless dinerserviezen van Clou & Classic, onderborden, kinder dejeunee's en -bestekjes. Thee van Original First Tea zoals de PremiumLine en de MasterLine met bijpassende MDF theekisten. Natuurlijk mogen de papieren servetten niet ontbreken in ons assortiment om uw tafel een fleurig accent te geven, alles is direct uit eigen voorraad leverbaar.

Theeserviezen Dunoon: Bij ons vind u de grootste sortering fine bone China DUNOON producten in Nederland direct uit eigen voorraad leverbaar. Heel veel verschillende modellen bekers, 2 maten theepotten, Tea for One's, kop en schotels en bekers in speciale giftboxen.
Ook leveren wij placemats en onderzetters van Pimpernel van de Portmeirion fabrieken uit Engeland. De duurzame en tijdloze motieven zijn vaak ook uitgangspunt voor de leuke Traysetjes (2 kopjes op een klein dienblaadje).
Tafelserviezen: Sfeervolle Timeless serviezen in wit porselein (fine bone China) met prachtige (bloemen)decors, gekleurde bestekjes voor bij de thee en nog enkele glazen onderborden en sfeerlichtjes zijn van Clou & Classic Germany.
Onderborden Love Plates en Love Bowls: Deze TOP kwaliteit uni glazen onderborden en kommen zijn bij ons nog in enkele kleuren verkrijgbaar en zijn onmisbaar op een feestelijk gedekte tafel. Voor een zomers high-tea zijn dit de laatste serveerschaal met 6 bordjes uit de Love Shakes serie met vrolijke stippen.
Keukentextiel van Ulster Weavers en Pimpernel Portmeiriongroup.
Prachtig zijn de 100% Linnen en katoenen theedoeken met bijpassende theemutsen.
RHS (Royal Horticultural Society) producten staan bij de Engelsen hoog aangeschreven. Cats in Waiting is nu ook beschikbaar op tableware en het assortiment wordt nog steeds uitgebreid: Drinkbekers, theepotten, ontbijtkommen, gebaks- en dinerborden.

Wie weet wat 2018 ons allemaal weer brengen zal. Feestelijke dagen, zoals verjaardag, huwelijk, jubilea, etc. Gezellige dagen om weer eens extra te vieren rond de tafel, daar kunnen gezellige eet en borrel uurtjes worden weggetikt. Onze dinerserviezen Timeless en theeserviezen van Dunoon bieden hiervoor een goede uitkomst. Samen met familie en vrienden gaan we het voorjaar en de zomer weer tegemoet. Organiseert u thuis een etentje of dinertje onder vrienden/familie, gebruik op uw tafel dan uw mooiste serviesgoed met daarbij de papieren servetten uit ons assortiment. De kaarsenstandaards en waxinelicht houders kunnen weer op tafel. Kies voor een bepaalde kleur of thema nog even onder tafeldecoraties

Laat kinderen ook mee genieten aan de feestlijkheden, voor prachtige speel serviesjes, ontbijtsetjes(dejeuners), bekers en kinderbestekjes klik hier!
TIP: Als er meerdere kinderen zijn tijdens een diner of vriendenfeest, dek dan een aparte kindertafel voor ze, kinderen vinden dat reuze interessant en ze doen dan super hun best om zich netjes te gedragen! Zo kunnen ouders ook van de feestelijkheden genieten.

Ik wens u veel kijkplezier en hoop dat u een goede keuze kunt maken in mijn webwinkel. Voor vragen en ideeën staan wij altijd open.

Met vriendelijke groet,
Maria.

P.S. Wij streven ernaar als webwinkelier, u als klant extra bescherming te bieden bij het electronisch zaken doen, door ons aan deze wetgeving te houden.
Onze Algemene voorwaarden kunnen gedownload worden in het tabblad 'Voorwaarden' en onze bedrijfsgegevens staan boven in het tabblad 'Contact'.
 
 
All prices include VAT
Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.